Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες αντισφαίρισης ξυλορακέτας (Beach-Racket), του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, στην αθλητική εκδήλωση “Με Θέα το Αιγαίο’” που υλοποιήθηκαν σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δήμου Αγιάς, την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 στο Στόμιο Λάρισας.

Ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του Συλλόγου λόγου της τελευταίας αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιουλίου, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας κατάφερε να υποστηρίξει χωρίς κανένα πρόβλημα την αθλητική εκδήλωση.

Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου, καθώς και ανεξάρτητοι από διάφορες περιοχές. Οι μικροί «παίκτες» πρόσφεραν ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο θέαμα. Σκοπός σε αυτή την ηλικία είναι, τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να αγαπήσουν τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το Beach-Racket, έτσι ώστε μεγαλώνοντας να είναι υγιείς τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Μετά τη λήξη των αγώνων πραγματοποιήθηκαν από τους παραπάνω εκπροσώπους απονομές μεταλλίων στους αθλητές και αθλήτριες, βάση αγωνιστικής βαθμολογίας ομαδικής κατάταξης, καθώς και αναμνηστικά μετάλλια της Περιφέρειας για τη συμμετοχή τους στις παρακάτω κατηγορίες: Δυάδες Ανδρών, Τετράδες Ανδρών, Δυάδες Παίδων και Μικτές Δυάδες.

ertnews.gr