Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αρκεί να τελειώνουν καλά!

Και το Φεστιβάλ Πηνειού ολοκληρώνεται την Παρασκευή 24 Ιουνίου με τον καλύτερο τρόπο!

Με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη «Εκτός τόπου και χρόνου» στην Κεντρική Σκηνή στις 22:00, στη Σκηνή Β΄ στις 18:00 Bakerman, στις 20:00 Dualism aka Spyros Lourgiotis, στις 21:30 ο Dj από το Ισραήλ Guy J και στη Σκηνή Γ΄ ο Στάθης Σταμελόπουλος και οι φίλοι του.

Ο Αλκίνοος, μας λέει πως “Φέτος, παίζουμε ξανά μαζί για να γιορτάσουμε το εδώ και τώρα!

Παίζουμε ξανά μαζί σε μια ηλεκτρική γιορτή, τραγουδώντας όσα μας φέρνουν σήμερα εδώ. Για να μοιραστούμε όσα ζήσαμε στο χθες κι όσα ονειρευόμαστε για το αύριο. Αλλά, κυρίως, για να συναντηθούμε στην παρούσα στιγμή! Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα.

Και γιατί μας λείψατε!”

Κι εμάς μας έλειψες, Αλκίνοε!

Μαζί του: Σταύρος Λάντσιας: πιάνο, πλήκτρα, Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο, άταστο ηλεκτρικό μπάσο, Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα

O Bakerman (a.k.a. Χρήστος Πετρακίδης) αγαπά τα set με βινύλια, παίζει μουσική απ’ όλες τις δεκαετίες, τις μουσικές γενιές και είναι μία ανοιχτή εγκυκλοπαίδεια.

Ο Σπύρος Λουργιώτης έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα και σπούδασε στη Λάρισα όπου και ξεκίνησε να παίζει μουσική.

Έχει περάσει απ’ όλα τα ξεχωριστά open air ή κλειστά parties που έχουν δημιουργηθεί στη Θεσσαλία, με τα set να ξεχωρίζουν για τον ρυθμό τους. Η Μύκονος και η Αθήνα είναι πλέον η μουσική του βάση. Scarpa Mykonos, Iguazu Athens, Juan Rodriguez, couler locale, strictly.128, Athens Pride, Senses, Fnight_PARTIES. κ.α.

Η πραγματική ομορφιά της ηλεκτρονικής μουσικής είναι ότι δεν έχει όρια. Αυτή είναι και η αρχή του Guy J που με τα χρόνια εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους και επιδραστικότερους καλλιτέχνες της techno μουσικής.

Ο Guy J έχει μια τεράστια δισκογραφία που παρουσιάζεται σε μια εκλεκτική λίστα παγκοσμίου φήμης δισκογραφικών. Έχει εκτοξεύσει τη Lost & Found και την έχει κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή brand της underground σκηνής. Ενώ τα γεμάτα ένταση και ρυθμό party του, τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο αγαπητούς παγκοσμίως καλλιτέχνες. Πάρτι γεμάτα με house, trance & techno σε όλο τον κόσμο.

Με ένα πρόγραμμα τραγουδιών, ποιοτικών Ελλήνων συνθετών, σύγχρονων και παλαιότερων, θα μας ψυχαγωγήσουν, ο γνωστός τραγουδοποιός Στάθης Σταμελόπουλος και η παρέα του, ο οποίος θα παρουσιάσει και κάποιες από τις δημιουργίες του που πρόσφατα ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του Μουσείου "Βασίλης Τσιτσάνης".

Η ορχήστρα αποτελείται από έμπειρους Λαρισαίους μουσικούς οι οποίοι είναι:

Μοχλούλης Αχιλλέας: Μαέστρος-πιάνο, Δημητρίου Βαγγέλης: Κιθάρα-τραγούδι, Μανώλης Ντάλλας: Ακορντεόν, Mariachi Marcello: Κιθάρα-τραγούδι, Παπαρίζος Θεόδωρος: Μπουζούκι, Σταμελόπουλος Στάθης: Τραγούδι- μπαγλαμά, Γκατζά Έλενα: Τραγούδι (φιλική συμμετοχή).