Πραγματοποιήθηκε με 280 συμμετοχές ο 18ος Ημιμαραθώνιος δρόμου «ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ» το πρωί της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2022. Ο Ημιμαραθώνιος ξεκίνησε από το κέντρο της πόλης του Τυρνάβου με τον Δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα να δίνει το σήμα.

Η διοργάνωση ήταν απολύτως επιτυχημένη, άρτια, με εξαιρετική συμμετοχή τόσο από άποψη αθλητών όσο και από άποψη ενδιαφέροντος των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Ιωάννης Κόκουρας συνομίλησε με παριστάμενους και ευχαρίστησε τους αθλητές και τις αθλήτριες που βρέθηκαν στην πόλη, ευχόμενος καλό αγώνα και τονίζοντας πως είναι τιμή μας που τους έχουμε στον Τύρναβο:

«Ευχαριστούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που βρίσκονται εδώ σήμερα, είναι τιμή μας που σας έχουμε εδώ, μετά από 2 χρόνια που δεν έχει γίνει ο Ημιμαραθώνιος βλέπουμε πολύ μεγάλη συμμετοχή. Πραγματικά το ευ αγωνίζεσθαι που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πραγματικά σήμερα θα γίνει πράξη. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος αυτή τη στιγμή, ευελπιστώ να τερματίσετε όλοι και να είμαστε γεροί και του χρόνου, να είμαστε πάλι εδώ. Καλό αγώνα.»

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τυρνάβου Ανδρέας Γιαννόπουλος ευχαρίστησε με την σειρά του όλους όσους συμμετείχαν και τους εθελοντές: «Πολύ σημαντική η σημερινή εκδήλωση, ο 18ος Ημιμαραθώνιος Τυρνάβου – Λάρισας, διότι ενώνει δύο όμορφους δήμους. Καταφέραμε να την πραγματοποιήσουμε φέτος μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω του κορονοϊού. Να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία και να έχουν έναν καλό αγώνα. Τέλος να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές και όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας.»

Ο Δήμος Τυρνάβου και η νυν δημοτική αρχή θα συνεχίσει να διοργανώνει -και να συνδιοργανώνει- μεγάλα αθλητικά δρώμενα.