Στη συνοικία Λιβαδάκι πραγματοποιείται η δεύτερη εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου για την παρουσίαση μέρους του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Η Λάρισα που μας αξίζει». Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 6.00 μ.μ., σήμερα το απόγευμα, στην πλατεία Ειρήνης.

Η επιλογή της συγκεκριμένης συνοικίας έγινε για να συμβολίσει την έμφαση που αποδίδει ο υποψήφιος δήμαρχος στην αναβάθμιση των συνοικιών της πόλης, ώστε να μην υπολείπονται, σε ανάπτυξη, του κέντρου. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη εκδήλωση, στην οποία είχε αποκαλυφθεί το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού με τον οποίο ο κ.Μαμάκος θα διεκδικήσει τις δημοτικές εκλογές είχε γίνει στην συνοικία Παπασταύρου.

Μετά τις εθνικές εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων αναμένεται να παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις με τους κατοίκους, σε κάθε γειτονιά.

«Διαμορφώνουμε την πρότασή μας σε συνεργασία με τους πολίτες. Για τον λόγο αυτό βρισκόμαστε σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά, μιλάμε με τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους φορείς. Μπορούμε να πετύχουμε την ισόρροπη ανάπτυξη σε όλη τη Λάρισα. Με σχέδιο, με οργάνωση και επιμονή.

Με την εκμετάλλευση των πόρων που διατίθενται και τη διεκδίκηση και νέων.

Με την αποφυγή της επανάληψης των ίδιων λαθών που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Με ένα νέο όραμα, μαζί με τους πολίτες, για τους πολίτες», σημειώνει ο κ. Μαμάκος.