Σε δήλωσή του ο Αθανάσιος Μαμάκος, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Λάρισα Μπροστά», αναφέρει τα εξής:

"Καταδικάζω απερίφραστα την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης στο λόφο του Φρουρίου, από ομάδα ατόμων και που είχε ως αποτέλεσμα τον αναίτιο τραυματισμό δύο ενστόλων.
Με προβληματισμό και ανησυχία διαπιστώνω ότι η απρόκλητη αυτή η επίθεση, απασχολεί εκτενώς τα ΜΜΕ της χώρας και συκοφαντεί στο πανελλήνιο την Λάρισα. Δυστυχώς -και ως νομικός- διαπιστώνω μία έξαρση της παραβατικότητας στην πόλη. Λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, γονείς και μαθητές εκφράζουν τον προβληματισμό τους για τα φαινόμενα bullying, τα οποία ολοένα και αυξάνονται στο σχολικό περιβάλλον.
Θεωρώ ότι οι φορείς του τόπου θα πρέπει να μην μείνουμε απαθείς, περιμένοντας απλά το επόμενο περιστατικό βίας, αλλά θα πρέπει να δράσουμε άμεσα και συντονισμένα, σε συνεργασία με όλους τις αρμόδιες αρχές (Αστυνομία, Δικαιοσύνη, κ.α.).
Αναμένω από τη δημοτική αρχή Λάρισας την ανάληψη πρωτοβουλιών, αρχής γενομένης με τη σύγκληση ευρείας σύσκεψης, στην οποία θα συζητηθεί εκτενώς το ανησυχητικό αυτό κοινωνικό φαινόμενο".