Στο Γ.Ν. Λάρισας παρουσιάστηκε η μερική ανακαίνιση της Α΄ Παθολογικής Κλινικής, η οποία περιλαμβάνει τον ελαιοχρωματισμό της. Τέτοιου είδους ανακαίνιση στη συγκεκριμένη Κλινική είχε να πραγματοποιηθεί από το 2004.

Η εν λόγω ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε υπό μορφή δωρεάς από τον κ. Στέφανο Γκερλιώτη – Γεωργικά Μηχανήματα (service – πωλήσεις – ανταλλακτικά – λιπαντικά), υπό την επίβλεψη του Δήμου Τυρνάβου.

Το Παθολογικό Τμήμα έχει συνδράμει αποφασιστικά και αποτέλεσε πολύτιμο αρωγό στο έργο του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού COVID 19 στη Θεσσαλία και όχι μόνο.

Η παρουσίαση έγινε από τον Διευθυντή της Κλινικής και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Κωνσταντίνο Καρακούση, παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Γρηγόρη Βλαχάκη, του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Χαρίλαου Τσιλιάκου, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Κωνσταντίνου Πάνου, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου (αιρετός εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών, προσωπικού), κ. Γρηγορίου Γρηγοριάδη και της Προϊσταμένης της Κλινικής, κας Ευαγγελίας Παπατζέλου.