Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δισκοθετών –Επαγγελματιών- DJs Λάρισας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία, στο μήνυμά της δήλωσε τα εξής:

« Είναι μόνο χαρά να βρίσκεσαι ανάμεσα στο πιο ζωντανό μουσικό κομμάτι της ζωής μας, που συνδέεται με όμορφες στιγμές μας μέσα στο χρόνο, στους DJs Λάρισας, για να γιορτάσουμε μαζί το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς.

Γνωρίζω πολύ καλά, τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε ειδικά ο συγκεκριμένος κλάδος, την περίοδο της πανδημίας. Βρεθήκατε στην δύσκολη θέση τότε, να αναστείλετε ολοκληρωτικά την επαγγελματική σας δραστηριότητα με τα μέτρα απαγόρευσης της μουσικής σε όλον τον τομέα της εστίασης και της ψυχαγωγίας , με ολέθριες συνέπειες στον οικονομικό προϋπολογισμό σας και στην διαχείριση της καθημερινότητάς σας.

Δυστυχώς, παρά τις παρεμβάσεις μας και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, τις ερωτήσεις και τα αιτήματα που κατέθεσα προς την Πολιτεία, δεν υπήρξε ανταπόκριση και στήριξη του κλάδου, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν πολλοί την εργασία τους και να προσανατολιστούν σε άλλους τομείς. Σήμερα, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι περισσότεροι DJs αναγκάζονται να απασχολούνται και σε άλλη εργασία για να τα βγάλουν πέρα, ακολουθώντας δυστυχώς την μοίρα των καλλιτεχνών στην Ελλάδα …

Παρόλα αυτά, είναι ευχάριστο, το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, τα μαγαζιά του ν.Λάρισας, προσφέρουν ποιοτικές βραδιές και προτιμούν τη μουσική πολυμορφία με τους DJs να είναι οι ξεχωριστοί καλλιτέχνες του είδους .

Εύχομαι οι επιλογές μας στις προσεχείς δημοκρατικές διαδικασίες, να δώσουν νέα ώθηση σε όλους τους τομείς – και σίγουρα στην ξεχασμένη και παραμελημένη Τέχνη.

Καλή και Ευλογημένη Χρονιά, σε όλους τους Επαγγελματίες Δισκοθέτες-DJs ν.Λάρισας, με την σκέψη, το 2023 να διασχίσετε ανεπανάληπτες μουσικές διαδρομές και να συνεχίσετε να φωτίζετε τις ψυχές των ανθρώπων με τις μελωδίες σας»