Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3η Ιουλίου 2023, η ορκωμοσία στη Βουλή της Βουλευτή Λάρισας και τ. Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής , Ευαγγελίας Λιακούλη.

Μετά την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, η Λαρισαία Βουλευτής, με τη συγκίνηση να κυριαρχεί και σύσσωμη την οικογένειά της αδιάλειπτα στο πλευρό της, υπογράμμισε τα κάτωθι:

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο για να εκφράσει την απύθμενη ευγνωμοσύνη που οφείλω στο Λαό της Λάρισας για την εμπιστοσύνη και την τιμή που εκ νέου επεφύλαξε στο πρόσωπό μου και μάλιστα με τρόπο συγκινητικό, δίνοντάς μου μια εξαιρετικά ισχυρή εντολή να τον εκπροσωπήσω.

Δεσμεύομαι, με το χέρι στην καρδιά, απέναντι σε κάθε Λαρισαία και κάθε Λαρισαίο, ανεξαρτήτως ποιο κόμμα ψήφισε ή ποιον υποψήφιο Βουλευτή προτίμησε, να εκπροσωπήσω τον Τόπο μας και τους Ανθρώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δίνοντας κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου για τις ανάγκες, τις λύσεις, τις διεκδικήσεις και τα όνειρά τους.

Χωρίς διαχωριστικές γραμμές, μακριά από εξαρτήσεις και αδιαφανή συμφέροντα, συνεχίζουμε όλοι μαζί, περισσότερο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ, για τη Λάρισα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, των ίσων ευκαιριών και της δίκαιης ανάπτυξης για όλους.

Η νέα κοινοβουλευτική θητεία αποτελεί έναυσμα νέων δημοκρατικών αγώνων, που θα με βρουν, τόσο εμένα προσωπικά όσο και συλλογικά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, στην 1η γραμμή, πάντοτε με πυξίδα την αγάπη για το Νομό μας και για την Ελλάδα μας, με οδηγό τις αρχές και τις αξίες που στην αυθεντική Δημοκρατική Παράταξη υπηρετούμε μια ολόκληρη ζωή.

Το εκλογικό αποτέλεσμα των δύο αλλεπάλληλων αναμετρήσεων απέδειξε πως το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, αυξάνοντας κατά 50% την εκλογική του δύναμη εν συγκρίσει με το 2019. Μαζί ανοικοδομούμε το “πατρικό σπίτι” των προοδευτικών δημοκρατών πολιτών, το θεσμικό “αποκούμπι” των ευάλωτων μη προνομιούχων συμπολιτών μας, για μια ισχυρή, αξιόπιστη, υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιπολιτευτική φωνή, προς όφελος της Δημοκρατίας μας και της πολύπαθης κοινωνίας.

Δύναμή μου, είναι μόνο η δύναμή σας.

Φωνή μου, είναι μόνο η φωνή σας .

Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.»