Ο συνδυασμός "Λαρισαίων Κοινόν" σε ανακοίνωση - απάντηση προς τη δημοτική αρχή για το θέμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου, αναφέρει τα εξής: 

"Είναι γνωστό ότι ο κ. Καλογιάννης έχει φυσική απέχθεια και απόλυτη δυσανεξία στον δημόσιο έλεγχο των πράξεών του. Γαλουχημένος με τα πιο σκληρά σταλινικά ιδεώδη, σε ένα ιδεολογικοπολιτικό περιβάλλον ανελευθερίας και παντελούς απουσίας έστω και στοιχειωδών δημοκρατικών διαδικασιών, έχει ενδυθεί το προσωπείο και το ένδυμα του «δημοκράτη»- εσχάτως δε και του «καραμανλικού» (!) –για να ανταποκριθεί στον θεσμικό του ρόλο.

Για μία ακόμη φορά όμως, η πανάκριβα «κατασκευσμένη» εικόνα του καταρρέει μπροστά σε ερωτήματα που του απευθύνονται. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο του, αντιπαρερχόμενοι τις προσωπικές επιθέσεις στις οποίες καταφεύγει, που δηλώνουν την αδυναμία του να απαντήσει σε ένα και μόνο ερώτημα:

Ικανοί και άξιοι δημοσιογράφοι υπάρχουν και εργάζονται μόνο σε ΕΝΑ μέσο της Λάρισας, που όλως τυχαίως στηρίζει τόσο αυτόν όσον και τον πολτικό χώρο που εκπροσωπεί;.​

(Για την λειτουργία του Δημοτικού ραδιοφώνου θα αναγκασθεί να απαντήσει στην Διαπαραταξιακή που ως «Λαρισαίων Κοινόν» ζητούμε να συνεδριάσει και είναι υποχρεωμένος να προσέλθει και να δώσει τις επιβεβλημένες απαντήσεις)."