Συνάντηση με τον Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου κ. Γρηγόρη Δημητριάδη πραγματοποίησε η Πολιτικός Μηχανικός , ΓΓ της ΠΕΔ Θεσσαλίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ. Λαρισαίων  κα Ρένα Καραλαριώτου.  

Στη συνάντηση η   κ. Καραλαριώτου έθεσε   ζητήματα που απασχολούν έντονα τους πολίτες την τρέχουσα χρονική περίοδο λόγω της πρωτόγνωρης ενεργειακής κρίσης ενώ αναφέρθηκε με έμφαση στις αναπτυξιακές δυνατότητες του νομού Λάρισας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Καραλαριώτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Δημητριάδη για τη συνάντηση και την συνεργασία μας, έναν άνθρωπο που με τις ικανότητές του παίζει σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του μεταρρυθμιστικού έργου της Κυβέρνησης .

Οι εξωγενείς κρίσεις που έπληξαν τη χώρα μας δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας μας  . Οφείλουμε λοιπόν όλοι όσοι έχουμε εκλεγεί σε όργανα ευθύνης, να συστρατευτούμε σε μια κοινή πορεία, με στόχο την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων στα νοικοκυριά ,στον πρωτογενή τομέα και στις επιχειρήσεις .   

Η εμπειρία μου στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, πρώτου και δεύτερου βαθμού, μου δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθώ την καθοριστική σημασία που έχει για τους πολίτες η εφαρμογή μετρήσιμων πολιτικών που να δίνουν λύσεις στην καθημερινότητα τους .  

Η μεγάλη πρόκληση του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που έχει μπροστά της η χώρα, πρέπει να μετατραπεί σε υλοποιήσιμο σχέδιο ανάπτυξής της, μέσα στο οποίο ο νομός της Λάρισας θα πρέπει να βρει τη θέση που του αξίζει.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει σήμερα τη μάχη του αύριο. Δεν μπορούμε παρά να στοιχηθούμε στο πλευρό του. »