Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκέντρωσε και προσέφερε το 10ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας  με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας  Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων. 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου Δημοτικού Σχολείου προέτρεψε τους μαθητές να συμμετάσχουν σε δράση εθελοντισμού και προσφοράς στο κοινωνικού σύνολο συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Οι μαθητές και οι οικογένειες τους ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα αυτό.

Τα τρόφιμα παρέδωσε η Διευθύντρια κα Mαρία Χάμου η οποία τόνισε ότι  με μεγάλη χαρά το σχολείο συμμετείχε στη δράση αυτή για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα είδη παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος ευχαρίστησε για την προσφορά και ενημέρωσε ότι με την πράξη αυτή συμβάλλουν στο έργο της Δομής .  
 
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις παρακάτω επιχειρήσεις  που ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενόψει του Πάσχα:

- ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

- ΕΛΒΑΚ Α.Ε.

- INTERCOMM FOODS S.A.

- ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε.

- ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

- ΟΣΠΡΙΑ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»

- ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

- ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.

- ΦΑΡΜΑ ΓΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΟΥΛΗ

- ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ Α.Ε.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας. 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).