Σε δήλωση του πρόεδρου των Τεχνικών Υπαλλήλων ν. Λάρισας κ. Λάμπρου Ζάρρα για την Εργατική Πρωτομαγιά επισημαίνονται τα εξής:

Μία ημέρα μνήμης και τιμής των εργατών, οι οποίοι έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους διεκδικώντας ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

Ζούμε σε μία εποχή που τα κοινωνικά κεκτημένα βρίσκονται σε διαρκή αμφισβήτηση, με τα εργασιακά δικαιώματα να επιδεινώνονται και την ανεργία και η ασφάλεια των εργαζομένων να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Εκτός από τις οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις που βιώνει η χώρα μας την τελευταία δεκαετία, είμαστε αντιμέτωποι με την πρωτοφανή υγειονομική κρίση εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, που επιφέρει πολλαπλές και δραματικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, χρέος όλων μας είναι να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να αμβλυνθούν και να εξαλειφθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι καταστροφικές συνέπειες της κρίσης.

Το διαχρονικό μήνυμα της Πρωτομαγιάς μας υπενθυμίζει τη σημασία της αξιοπρέπειας στην εργασία, της αλληλεγγύης και των αγώνων, με γνώμονα την υπεράσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του λαού."