Ζητήματα που απασχολούν κατοίκους των συνοικιών που συγκροτούν την 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων συζητήθηκαν στη λαική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Στην λαϊκή συνέλευση, - η πρώτη μετά την περίοδο της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων - στην οποία προήδρευσε η πρόεδρος της 1ης ΔΚ κ. Σοφία Απρίλη που ήταν, παρέστη ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι  και υπηρεσιακοί   παράγοντες και σημαντικός αριθμός κατοίκων, εκπρόσωποι συλλόγων γονέων σχολικών μονάδων. 

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Δήμοι σε όλη τη χώρα. Παρουσίασε επιγραμματικά στοιχεία του επιχειρησιακού προγράμματος και του προγράμματος τεχνικών έργων του Δήμου Λαρισαίων. Επίσης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για την αντιμετώπιση ζητημάτων της καθημερινότητας παροτρύνοντας για άλλη μια φορά τους πολίτες να ενημερώνουν για προβλήματα το Γραφείο Πολιτών ή κάνοντας χρήση της εφαρμογής Novoville η οποία έχει βελτιώσει σημαντικά στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων της καθημερινότητας.

Σημαντικό μέρος της συνέλευσης απασχόλησε η προοπτική της διάνοιξης της οδού Τσιόγκα, με μερίδα περιοίκων να αντιδρούν.