Συνάντηση με μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας πραγματοποίησε στο πολιτικό της γραφείο η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Ανχη (ΔΒ) Πέτρο Μούστο, τον ταμία Σγό (ΥΑΔ) Γκουμότσιο Κωνσταντίνο και το μέλος Εσμία (ΟΤΕΤΗ) Τσούκα Βίκτωρα εξετάστηκαν μια σειρά αιτημάτων της ΕΣΠΕΛ, καθώς η ίδια η βουλευτής ζήτησε την επικαιροποίησή τους, μετά την τελευταία τους συνάντηση.  

«Συναντήθηκα για μια ακόμη φορά με τα μέλη της ΕΣΠΕΛ, με τους οποίους διατηρούμε μια διαρκή και γόνιμη συνεργασία. Η κυβέρνηση της ΝΔ αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, δίνει καθημερινή μάχη για να λύσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από μια σειρά εξωγενών παραγόντων.

Παρ’ όλες τις συγκυρίες προχωρούμε στην υλοποίηση του κυβερνητικού μας προγράμματος, με τον τρόπο που έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό.

Δεν σταματάμε το μεταρρυθμιστικό μας έργο και στεκόμαστε δίπλα σε κάθε επαγγελματική ομάδα, αποδεικνύοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για όλους τους Έλληνες», δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Μπίζιου.