Μέχρι τις 20 Απριλίου, παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της οδού Κανάρη, από Υψηλάντου έως Λάμπρου Κατσώνη).  

Οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Κανάρη,  ξεκίνησαν την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 και το χρονοδιάγραμμα κατασκευής ήταν 75 ημέρες, δηλ. έως και την 1η Απριλίου 2022. Μέσα σε μια εβδομάδα, έως το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαίρεσης. Στην συνέχεια η οδός Κανάρη παραδόθηκε στην ΔΕΥΑΛ - κατόπιν αιτήματος της - για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέου δικτύου ύδρευσης. Οι εργασίες της ΔΕΥΑΛ ολοκληρώθηκαν στις 5 Φεβρουαρίου 2022 και δυο μέρες μετά έγινε επανεκκίνηση των εργασιών ανακατασκευής

Για τους παραπάνω λόγους παρατείνεται - σύμφωνα με την 139/2022 απόφαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων- η ισχύς των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμισεων στην οδό Κανάρη έως τις 20 Απριλίου 2022 , με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων  καθ’ όλο το 24ωρο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.