Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, στο πλαίσιο του προγράμματος «ERASMUS+», σε συνεργασία με την (Alternative Innovative Development - AID) προκηρύσσει 5 θέσεις πρακτικής άσκησης ατόμων από το εξωτερικό σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου στην πόλη της Λάρισας διάρκειας 1 μήνα (Ιούνιος 2022). 

Συγκεκριμένα τα άτομα θα προέρχονται από την χώρα της Γαλλίας. Διευκρινίζεται πως για τις επιχειρήσεις δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση ούτε σε επίπεδο αμοιβής, ούτε σε επίπεδο ασφάλισης των ατόμων. Τα άτομα έχουν πλήρη υγειονομική περίθαλψη και ασφάλιση από την χώρα τους και τον φορέα που τους στέλνει, όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Η σύμβαση που υπογράφεται το κατονομάζει ρητώς. 

Σκοπός του προγράμματος είναι η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και η ανάπτυξη δεξιοτήτων των ατόμων, ώστε να προσαρμοστούν στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. 

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να εκφράσουν ενδιαφέρον επικοινωνώντας με τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας στο τηλέφωνο: 2410 532330 και στoemail:info@eslarisas.gr μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.