Στα πλαίσια της εθιμοτυπίας, η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, επισκέφτηκε το ΑΤΑ και την 110 Πτέρυγα Μάχης, όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα και τον Διοικητή της 110 ΠΜ Σμήναρχο Αργύριο Μουστρούφη, αντίστοιχα, μετά και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους.

Ειδικά από τον Αρχηγό ΑΤΑ ενημερώθηκε για την πρόσφατη άσκηση Ηνίοχος 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών δυνάμεων της χώρας.

«Ευχήθηκα στον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα και στον Διοικητή της 110 Π.Μ. Σμήναρχο Αργύριο Μουστρούφη, καλή δύναμη και επιτυχία στα δύσκολο έργο τους.

Η Πολεμική μας Αεροπορία είναι το πετράδι στο στέμμα της ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας. Με στρατηγική απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η αεράμυνά μας ενισχύθηκε με την απόκτηση των γαλλικών Rafale, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στην αμυντική μας θωράκιση.

Άξιοι αξιωματικοί κρατούν στα χέρια τους την Άμυνα της πατρίδας μας και εκπέμπουν αποτρεπτικό μήνυμα σε όλους όσοι επιβουλεύονται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. Μετά τις συναντήσεις μου με τον Αρχηγό ΑΤΑ κα τον Διοικητή της 110 Π.Μ. αισθάνομαι ακόμα πιο σίγουρη», τόνισε σε δήλωσή της η κα Μπίζιου.