Με ένα έπαθλο, «Αγάπης και Τιμής», που φιλοτεχνήθηκε ειδικά για τη “LARISSA FUTSAL”, υποδέχθηκε  τα μέλη της Διοίκησης και της Ομάδας του Συλλόγου Ποδοσφαίρου Σάλας «LARISSA FUTSAL»,  η Γραμματέας  της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος της FUTSAL LEAGUE και την απευθείας άνοδο της ομάδας στην STOIXIMAN FUTSAL SUPER  LEAGUE.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Παπαδημητρίου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σοφία Παρπάνη, η βοηθός Προπονητή Θεανώ Γκρέγκα, ο Υπεύθυνος Marketing και Δημοσίων Σχέσεων Θάνος Κομπογιαννόπουλος, ο Αρχηγός και τερματοφύλακας της Ομάδας Γιώργος Κολονιώτης.

Σε εξαιρετικά ζεστό και ευχάριστο κλίμα, τα μέλη της Διοίκησης και οι αθλητές ανέφεραν ότι αν και οι συνθήκες της πανδημίας έβαλαν, αρχικά, ¨φρένο¨ στις επιθυμίες τους, αναγκάζοντάς τους να παίξουν ελάχιστους μόνο αγώνες, ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο.

Μετά την συνάντηση, η Ευαγγελία Λιακούλη  επεσήμανε τα εξής: 

Σήμερα, με μεγάλη μου χαρά, συναντήθηκα με αθλητές και παράγοντες της ομάδας  «LARISSA FUTSAL». Πριν λίγες μέρες, το αθλητικό επιτελείο της «LARISSA FUTSAL», γεμάτο όρεξη και δίψα για νίκη, πέτυχε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της FUTSAL LEAGUE  και την απευθείας άνοδο της ομάδας στην STOIXIMAN FUTSAL SUPER  LEAGUE.

Το ανερχόμενο άθλημα του Ποδοσφαίρου Σάλας, ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και εντυπωσιακό άθλημα, κερδίζει συνεχώς τις προτιμήσεις πολλών αθλητών και αθλητικών Σωματείων, ενώ η «LARISSA FUTSAL», στον έναν χρόνο ζωής του, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει.

Πολλά «Μπράβο» σε αυτά τα νέα, γεμάτα ζωντάνια παιδιά και σε όλη την σύνθεση του Συλλόγου για τη σημαντική τους νίκη που αναδεικνύει το μοναδικό ταλέντο και τις αστείρευτες ικανότητές τους. Η επιτυχία αυτή τοποθετεί τη Θεσσαλία και τη Λάρισα στο πιο υψηλό σημείο του αθλητικού χάρτη της χώρας.

Θέλω, από τα βάθη της καρδιάς μου, να συγχαρώ όλο το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του Συλλόγου για την μεγάλη επιτυχία που τους οδηγεί στα σαλόνια της πρώτης Εθνικής Κατηγορίας του Ποδοσφαίρου Σάλας.

Εύχομαι να συνεχίσουν την ¨κούρσα¨ των επιτυχιών τους και η ανοδική πορεία τους στην Α΄ Κατηγορία της FUTSAL SUPER  LEAGUE να είναι σταθερή και νικηφόρα.