Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανακαίνισης του Ουρολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Λάρισας, μετά από απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου. 

Οι εργασίες περιλαμβάνουν αντικατάσταση των φθαρμένων οροφών, ελαιοχρωματισμούς σε κουφώματα και τοίχους αλλά και διάφορες παρεμβάσεις στους διαδρόμους του Τμήματος, υπό την επίβλεψη της κα Βασιλικής Κοκάρα,  Αρχιτέκτονα Μηχανικού και μετά από την αποδοχή δωρεάς ιδιωτών από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Λάρισας.

Το Ουρολογικό Τμήμα έχει συνδράμει αποφασιστικά και αποτέλεσε πολύτιμο αρωγό στο έργο του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού COVID 19, ειδικότερα από το δεύτερο κύμα της πανδημίας, όπου η κανονική λειτουργία του ανεστάλη, προκειμένου να λειτουργήσει ως Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για ασθενείς με COVID 19. Σε αυτό συνετέλεσε ο ειδικός εξοπλισμός που εγκαταστάθηκε στο Τμήμα (ειδικές κλίνες ΜΕΘ), ο οποίος παραχωρήθηκε στο Γ.Ν. Λάρισας υπό μορφή δωρεάς από τη Βιομηχανία Όλυμπος. 

Η ανακαίνιση του Ουρολογικού Τμήματος, χωρίς να ανασταλεί η λειτουργία του, αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και η παρουσίαση της έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου, ημέρα όπου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή.