Η έκθεση φωτογραφίας της Μαρίας Γεροφώτη, με τίτλο «Εκεί που βγάζω βόλτα την ψυχή μου», εγκαινιάστηκε την Τρίτη 5 Απριλίου, στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο για τις ευπαθείς
ομάδες, στην περιοχή Αβέρωφ. Παραβρέθηκαν πολλοί μεταξύ των οποίων και ο  Αντιδήμαρχος Σωτήρης Βούλγαρης και ο αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Πινακάς.  

Οπως αναφέρεται από το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Καλλιπευκιωτών "Η Πατωμένη" "εμείς την επισκεφθήκαμε την Μ. Τρίτη, 19 Απριλίου. Μας «ταξίδεψε» η ίδια, σ’ ένα φωτογραφικό σεργιάνι με χρώματα και αρώματα, όπως μας είχε υποσχεθεί και τέτοιο ήταν  στα αλήθεια!

Νερό, βλάστηση, λουλούδια, δέντρα και μικροί ή μεγαλύτεροι επισκέπτες αυτών (του νερού, της βλάστησης των λουλουδιών), συνθέτουν ένα μαγικό ταξίδι στις εποχές του χρόνου και σε όμορφες τοποθεσίες του νομού Λάρισας, αποδεικνύοντας πως η ομορφιά βρίσκεται πάντα και παντού γύρω μας, κόντρα στα γυρίσματα των καιρών και στις εναλλαγές των χρωμάτων.

Από την ορεινή Καλλιπεύκη μέχρι τα παράλια του δήμου Αγιάς, στον πολύχρωμο κάμπο των Φαρσάλων και στα γραφικά Αμπελάκια, όσοι επισκεφτούν την έκθεση φωτογραφίας θα γεμίσουν την ματιά τους με όμορφες εικόνες και την ψυχή τους με συναισθήματα. Η έκθεση θα βρίσκεται εκεί, μέχρι και τις 10 Μαΐου.  

Η Μαρία Γεροφώτη, εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, είναι θαυμάστρια της φυσικής ομορφιάς του Κάτω Ολύμπου και της Καλλιπεύκης και φίλη του Συλλόγου μας!

Την ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερε και για αυτά που στο μέλλον θα ακολουθήσουν…"