Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τα Victoria Cinemas παρουσιάζουν στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ καλοκαιρινές βραδιές κάτω από τα αστέρια για τους μικρούς μας φίλους!

Πέντε Κυριακές του καλοκαιριού κατηφορίζουμε στο Κηποθέατρο και παρακολουθούμε αγαπημένες παιδικές ταινίες και παραστάσεις με μειωμένη τιμή εισόδου 5 ευρώ!

Πρόγραμμα προβολών:

Κυριακή 10/7  

«Ο Καραγκιόζης  & η Μούμια του Φαραώ» - θεατρική  παράσταση

Μια παράσταση με σεβασμό πάντα στον παραδοσιακό Καραγκιόζη και το ελληνικό θέατρο σκιών.

Στην ιστορία μας αυτή, ο Πασάς αναθέτει στον Χατζηαβάτη να μεταφέρει ένα μπαούλο με δώρα και να το παραδώσει στον Πασά της Αιγύπτου.

Ο Χατζηαβάτης παίρνει μαζί του για βοήθεια τον Καραγκιόζη ο οποίος, εξαιτίας της περιέργειάς του, θα κάνει το ταξίδι άνω-κάτω και θα βάλει και τους δύο σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες που θα προσφέρουν άφθονο γέλιο!

Τα υπόλοιπα επί σκηνής…

 

Κυριακή 17/7 «SonicThe Hedgehog 2 (Μεταγλ)»

Ο κακός Δρ. Ρομπότνικ ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και με την ισχυρή έχιδνα Νακλς στο πλάι του, ετοιμάζονται να επιτεθούν στον ανυποψίαστο Σόνικ, ο οποίος πιστεύει πως έχει ξεμπερδέψει μαζί τους.

 

 

Κυριακή 31/7  H Nέα Tαινία - Πρεμιέρα «Ο Μικρός Νικόλας και το κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (Μεταγλ)»

Αυτό που αγαπά περισσότερο ο Νίκολας είναι να παίζει με την παρέα των φίλων του στο γυμνάσιο, τους The Invincibles. Αξιολάτρευτοι, αλλά άτακτοι, ζουν κάθε είδους περιπέτειες μαζί και η ζωή δεν θα μπορούσε να είναι πιο αστεία.

Έτσι, όταν ο μπαμπάς του παίρνει προαγωγή και ανακοινώνει ότι η οικογένεια μετακομίζει στη Νότια Γαλλία, ο κόσμος του διαλύεται.

Ο μικρός Νικόλαος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τους φίλους του. Αλλά η παρέα έχει ένα σχέδιο για να αποτρέψει αυτή την τρομερή μετεγκατάσταση: ένα κυνήγι θησαυρού

 

  

Κυριακή 7/8  «ΟΥΠΣ 2! Ο Νώε ξανά έφυγε (Μεταγλ)»

Μετά τις τρελές περιπέτειες της πρώτης ταινίας, οι κολλητοί πια φίλοι, Φίνι και Λέα, πλέουν στα ανοιχτά πάνω στην Κιβωτό του Νώε μαζί με τους γονείς τους και τα άλλα ζωάκια.

Όμως, μετά από εβδομάδες χωρίς να φαίνεται πουθενά στεριά, οι προμήθειες έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, απειλώντας την εύθραυστη ειρήνη ανάμεσα στα σαρκοφάγα και τα φυτοφάγα ζώα. Μετά από μια σειρά ατυχιών, τα παιδιά βρίσκονται κατά λάθος εκτός της Κιβωτού - μαζί με τις τελευταίες προμήθειες!  

 

 

Κυριακή 28/8  «MINIONS 2: Η Άνοδος του Γκρου (Μεταγλ)»

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια.

Ως φανατικός οπαδός μιας ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους.

Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions.