Για πρώτη φορά φέτος, ο αγώνας Mamali Trail Run πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, 2 Ιουλίου, ως ξεχωριστή δραστηριότητα μια εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του Mamali Festival στην Βερδικούσια.

Ο αγώνας ανωμάλου δρόμου Mamali Trail Run 2023 έχει πάρει πλέον το μέγεθος που του αξίζει, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της Λέσχης Mountain Enduro Camp, στο πλαίσιο του Mamali Festival 2023.

Λάρισα: Οι νικητές του Mamali Trail Run 2023 στην Βερδικούσια

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Ο αγώνας πλέον έχει αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και νέους φίλους που διαπιστώνουν την ομορφιά των διαδρομών του αγώνα μέσα στο υπέροχο δάσος οξιάς της τοποθεσίας Μαμαλής.

Οι συμμετέχοντες αθλητές διένυσαν τις διαδρομές των 15 και 5 χιλιομέτρων τρέχοντας σε ένα μαλακό τερέν με ιδανική σηματοδότηση. Τα εγκωμιαστικά σχόλιά τους γεμίζουν ικανοποίηση και ενέργεια τους διοργανωτές για το επόμενο Mamali Trail Run.

Αποτελέσματα

Κατηγορία 5 χλμ – Ανδρών (γενική)

1η θέση: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΣ, 2η θέση: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΡΟΔΗΜΟΣ, 3η θέση: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Κατηγορία 5 χλμ – Γυναικών (γενική)

1η θέση: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΝΑ, 2η θέση: ΜΑΤΙΝΑ ΛΙΝΤΖΟΥ, 3η θέση: ΜΑΡΙΑ ΘΑΝΟΥ.

Λάρισα: Οι νικητές του Mamali Trail Run 2023 στην Βερδικούσια

Κατηγορία 15 χλμ – Ανδρών (γενική)

1η θέση: ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΑΚΟΣ, 2η θέση: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, 3η θέση: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΙΩΡΑΣ

Κατηγορία 15 χλμ – Γυναικών (γενική)

1η θέση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗ, 2η θέση: ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΒΑΡΝΑ, 3η θέση: ΘΩΜΑΗ ΚΑΤΣΙΑΡΙΜΠΑ.

Βραβεύθηκε η ομάδα MADBOX ως η πολυπληθέστερη ομάδα που συμμετείχε στον αγώνα. Βραβεύθηκαν επίσης, τιμής ένεκεν οι: Κλεάνθης Κουματζέλης, Εμμανουήλ Βαΐος και η ομάδα: Vasilis Papadimitriou Team.

ertnews.gr