Διαγραμμίσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, από το Δήμο Λαρισαίων στο πλαίσιο των έργων στην περιοχή του Αγίου Βησσαρίωνος και του Δημοτικού Ωδείου και αφού τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις.  Οι διαγραμμίσεις θα συνεχιστούν, κάποια από τις επόμενες ημέρες και πάλι κατά τις βραδυνές ώρες.

Επίσης σήμερα το πρωί ξεκίνησαν και οι εργασίες της κατασκευής του ποδηλατοδρόμου που συνδέει την Ογλ με τη Βενιζέλου.

Όλα αυτές οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της μεγάλης παρεμβασης του Δήμου Λαρισαίων και του έργου «ανακατασκευή Οδών Κύπρου – Νικηταρά – Αυξεντίου – 23ης Οκτωβρίου - Βενιζέλου». Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα αναπλασης στο κέντρο της πόλης, που είναι ενταγμένο στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, με προυπολογισμό 2,6 κατ. με χρηματοδότηση  από το «Πράσινο Ταμείο».

Μέχρι στιγμής έχει κατασκευαστεί ο κυκλικός κόμβος στη συμβολή των οδών Κύπρου - Νικηταρά - 23ης Οκτωβρίου - 28ης Οκτωβρίου, Ογλ, έχει ανακασκευαστεί η Ογλ από Νικηταρά μέχρι 31 Αυγούστου, έχουν γίνει παρεμβάσεις στην Αμαλίας και την 23ης Οκτωβρίου, μέχρι την Λάμπρου Κατσώνη.

Αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις μπροστά από το Δημοτικό Ωδείο και την πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος, ώστε ο ποδηλατόδρομος της Ογλ να συνδεθεί με τη Βενιζέλου.

Σημειώνεται ότι μετά την εορταστική περίοδο θα ξεκινήσουν τα έργα επι της Νικηταρά. Ο εν λόγω δρόμος θα παραμείνει συλλεκτήριος, ενώ θα διαθέτει διπλό ποδηλατόδρομο,  θέσεις κάθετης και οριζόντιας στάθμευσης, νησίδα πρασίνου κλπ