Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στη Λάρισα λόγω του εορτασμού της ημέρας των Θεοφανείων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση της Τροχαίας Λάρισας:

Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, την Παρασκευή (06-01-2023) και από ώρα 10:30′ μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων Θείας Λειτουργίας, Αγιασμού των Υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, σύμφωνα με το πρόγραμμα τελετής των Θεοφανείων του Δήμου Λαρισαίων στις κατωτέρω οδούς:

α. Στην οδό Γεωργιάδου, το ρεύμα κυκλοφορίας προς τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο του Αγίου Αχίλλειου από το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ολύμπου και τις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο,

β. Στην οδό Γρ. Λαμπράκη, το ρεύμα κυκλοφορίας προς τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο του Αγίου Αχίλλειου από τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με τις οδούς Κ. Σανδράκη – Α. Παπανδρέου – Κοζάνης και τις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο,

γ. Στην οδό Γρ. Λαμπράκη, το ρεύμα κυκλοφορίας από τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο του Αγίου Αχίλλειου έως την οδό Αρχιεπισκόπου Δωροθέου.

δ. Στην οδό Μανωλάκη, στο τμήμα αυτής από την οδό Ηφαίστου έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο του Αγίου Αχίλλειου.

Λόγω της καθιερωμένης Δοξολογίας που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχίλλειου απαγορεύεται η στάση και στάθμευση καθώς και η διέλευση όλων των οχημάτων την 06-01-2023 από ώρα 06:00 έως πέρατος στις κάτωθι οδούς Πολυκάρπου και οδό Μητροπολίτου Μελετίου στο τμήμα αυτής από την οδό Κενταύρων έως την οδό Πολυκάρπου.

Η κίνηση των οχημάτων προς έξοδο – είσοδο πόλεως, θα πραγματοποιείται ως εξής:

α. Για τα βαρέα οχήματα, μέσω των οδών Σανδράκη και Α. Παπανδρέου (Νέα Περιφερειακή οδός).

β. Για τα λοιπά οχήματα, μέσω των οδών Αρχιεπισκόπου Δωροθέου και Αθήνας.