Με την παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών και δημοτικών αρχών, αλλά και πλήθους κόσμου τελέστηκε σήμερα της Ζωοδόχου Πηγής δοξολογία και αρτοκλασία στο φερώνυμο ναϊδριο των εγκαταστάσεων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας. Στην τελετή παραβρέθηκε το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων της Επιχείρησης, στους οποίους άλλωστε αναφέρθηκε στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, αποδίδοντας τους τα εύσημα για την «λαμπρή» όπως τη χαρακτήρισε πορεία της Επιχείρησης όλα αυτά τα χρόνια.

«Είναι μια επιχείρηση υπόδειγμα για όλη την Ελλάδα – είπε ο κ. Καλογιάννης – και αυτό το χρωστάει κυρίως στους εργαζόμενους της, που χειρίστηκαν με επιτυχία επενδύσεις οι οποίες ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ μόνο στις δύο τελευταίες θητείες και με ένα τεχνικό πρόγραμμα μπροστά μας που ξεπερνά τα 70 εκατ. ευρώ».

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των εργαζομένων, αλλά και στην προσπάθεια που κάνουν μαζί με αρκετές πολιτικές δυνάμεις ώστε να παραμείνει το νερό στη δημόσια σφαίρα, ως κοινωνικό αγαθό, ενώ αναφέρθηκε επίσης σε όλες στις προηγούμενες δημοτικές αρχές, οι οποίες «πρόσεξαν» τη ΔΕΥΑΛ – όπως είπε χαρακτηριστικά.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης οι βουλευτές Χρ. Κέλλας, Β. Κόκκαλης και Ευαγ. Λιακούλη ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Πινακάς, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Δ. Μαβίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό της Επιχείρησης και πλήθος κόσμου.