Παίζοντας τον πρώτο από τους τουλάχιστον... δύο «τελικούς», η Λάρισα φιλοξενείται στη Ρόδο από τον Κολοσσό την Κυριακή (22/05, 17:00) για τον πρώτο αγώνα της Α' φάσης των Playoffs της Stoiximan Basket League.

Μετά από πρωινή προπόνηση στη Λάρισα, η ομάδα αναχώρησε για την πρωτεύουσα εκεί όπου θα διανυκτερεύσει την Παρασκευή, πριν «πετάξει» για Ρόδο το μεσημέρι του Σαββάτου. Το Σάββατο το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για το Game 1, με προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας της Ρόδου.

Αγωνιστικά, στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου της ομάδας βρίσκεται και πάλι ο Ντεβόντε Γκριν έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη γάμπα το περασμένο διάστημα και αναμένεται να δώσει επιπρόσθετες λύσεις στη περιφέρεια της ομάδας.

Ο άμεσος συνεργάτης του κ.Τακιανού, βοηθός προπονητή Ιωάννης Μίσσας, αναφερόμενος στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Κολοσσό, τόνισε: «πηγαίνουμε να παίξουμε το πρώτο παχνίδι της σειράς στη Ρόδο.

Δυνατή ομάδα ο Κολοσσός και αυτό το αποδεικνύει και η τρίτη θέση που κατέκτησε στη κανονική διάρκεια. Αρκετά αποτελεσματική ομάδα εντός έδρας που στηρίζεται στην άμυνα που παίζει. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις που κάνουμε όλο αυτό το διάστημα. Θα είναι ενδιαφέρουσα σειρά που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποια ομάδα θέλει την πρόκριση περισσότερο».