Η οικογένεια Νταβέλη κάνει την υπέρβαση και φέρνει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ΑΕΛ, για λογαριασμό των “βυσσινί” τον Ουρουγουανό άσο Leandro Otormín (Οτορμίν)!

Πρόκειται για έναν χαρισματικό επιθετικογενή παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται (και σκοράρει μάλιστα με ευκολία) πίσω η και σαν σέντερ φορ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στην δεξιά άκρη της επίθεσης αν χρειαστεί.

Έχει γεννηθεί στις 30 Ιουλίου 1996 (26 ετών), στο Paso de los Toros της Ουρουγουάης, ενώ έχει χριστεί διεθνής με τις εθνικές ομάδες U-17 και U-20 της χώρας του.

Ήταν συμπαίκτης με τον γνωστό Luis Alberto Suárez στην Club Nasional (όπως επίσης και των Αργεντινών Helguera, Cartagena, Velazquez και των άλλων τόσων άσων της εν λόγω ομάδας) μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 οπότε και μετακόμισε στην Liverpool FC Montevideo ομάδες φυσικά της Primera División Apertura.

Πρόκειται λόγω και του βιογραφικού του, για μια σπουδαία μεταγραφή, όταν ολοκληρωθεί και τυπικά, που αναμένεται να ενθουσιάσει τους χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΛ.

Πηγή: crimsonscorer