Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Π.Ε.Ο. Λάρισας-Θεσσαλονίκης, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης της οδού, από τη χ.θ. 11+000 έως τα όρια Κ.Ε.Π.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων, κατά τον χρόνο εκτέλεσης των εργασιών, αποφάσισε τα εξής:

Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με εκ περιτροπής κυκλοφορία για την ημερήσια ζώνη, στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Θεσσαλονίκης, από τη χ.θ. 11+000 έως τα όρια Κ.Ε.Π., για το χρονικό διάστημα από Δευτέρα (31- 10-2022) έως και την Παρασκευή (04-11-2022), προκειμένου εκιελεσιούν εργασιών ασφαλτόστρωσης της οδού και σε εκτέλεση της ανωτέρω (4) σχετικής Εγκριτικής Απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας/ Γενική Δ/νση Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με μερική ή ολική κατάληψη της μιας λωρίδας κυκλοφορίας και την εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας από εναπομείναν τμήμα της οδού ή εκτροπή της.
Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.