Δεν έκρυψε τον προβληματισμό του μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας για τον αν θα ληφθούν υπ όψιν οι επισημάνσεις και οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί από φορείς για το σχέδιο των Ολλανδών που αφορά την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

“Ποιος ο λόγος να ζητά η κυβέρνηση να γίνει μια διαβούλευση όταν δεν λαμβάνεις υπόψιν τα σχόλια φορέων και πολιτών για μια πλημμυρισμένη περιφέρεια” επισήμανε ο κ. Κουρέτας: 

«Εγώ ξέρω ότι όταν γίνεται διαβούλευση και ζητάνε σχόλια, θα πρέπει κι αυτά να τα λάβουν υπ όψιν. Γι αυτό είναι εύλογο το ερώτημα μου, πως είναι δυνατόν να θέλουν να κάνουν πειράματα στη Θεσσαλία; Κανένας καθηγητής δεν συντάχθηκε με το σχέδιο που προτείνουν. Και εγώ διαφωνώ, λάθος που πήγαν στους Ολλανδούς.

Προχθές στη συνάντηση με έστησαν κι έφυγα, δεν μπορούσα να κάτσω να με στήνει μια ώρα ο Ταχιάος, έχω και άλλες δουλειές. Αν δε με σέβονται μια, δεν τους σέβομαι εκατό. Είμαι εδώ, είμαι ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης, δουλεύω με αρκετούς υπουργούς άψογα, αλλά μάλλον ο κ. Ταχιάος έχει δική του γνώμη και δεν ξέρω τι θέλει να κάνει.»