Το Project Ιππόκαμπος είναι ένας πολυχώρος που ειδικεύεται στην πώληση βιβλίων κόμικς (νέες & παλιές, σπάνιες κυκλοφορίες), φιλοξενούνται οι Εκδόσεις του Κάμπου, παραδίδονται μαθήματα κόμικς από καταξιωμένους εγχώριους δημιουργούς, αναλαμβάνει τοιχογραφίες & graffiti, πραγματοποιούνται ομιλίες, εργαστήρια, προβολές και άλλα δρώμενα, που έχουν ως σκοπό τη διάδοση της 9ης Τέχνης.

Ως εκθεσιακός χώρος, έχει μία μόνιμη συλλογή των Εκδόσεων του Κάμπου, μια μόνιμη συλλογή με πρωτότυπα έργα από πολλούς σημαντικούς δημιουργούς, ενώ φιλοξενεί και προβάλει διάφορες εκθέσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μέσα στον χώρο, υπάρχει αρχειοθετημένο έντυπο υλικό προς καταγραφή και μελέτη, με πάνω από 2.000 εγχώριες κόμικς αυτοεκδόσεις, fanzines και έντυπα δρόμου.

Εκτός των αυτοεκδόσεων, υπάρχει και αρχειακό υλικό με τις “νόμιμες” εκδόσεις κόμικς, οι οποίες κυκλοφόρησαν στην ελλάδα, καθώς και μία πλήρως ενημερωμένη Δανειστική Κομιξοθήκη.

Το Project ΙππόΚαμπος διοργανώνει comics και street art festivals σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναλαμβάνει και συμμετέχει σε διάφορα καλλιτεχνικά projects και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, συνδιοργανώνει το LAComicsFestival.

Στο Φεστιβάλ Πηνειού, θα φτιάξει κόμικς με όποιον/α φίλη θέλει να δημιουργήσει, θα ζωγραφίσει ένα ρομπότ (που γλύτωσε από τη μάχη με τα ΤΡΑΚ ΤΕΡΣ στοLAComicsFestival) και θα κάνει ένα graffiti, για να δώσει λίγο από το χρώμα και την ενέργειά του, σε αυτήν την γιορτή, στην κοίτη του ποταμού.