Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται ο σχεδιασμός για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής του κυκλικού κόμβου στο κέντρο της Ελασσόνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου και Μητροπολίτου Ιακώβου, μπροστά από το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Τις εργασίες κατασκευής έχει αναλάβει εργολάβος της Περιφέρειας Θεσσαλίας και η κίνηση των οχημάτων θα ανακατευθύνεται για μία από τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.
Ρυθμιστικές πινακίδες έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης της Ελασσόνας, προκειμένου να διευκολύνουν τους οδηγούς στην αλλαγή των διαδρομών.
Η κατασκευή του κυκλικού κόμβου σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας, προκειμένου να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα οδικής ασφάλειας αλλά και να αναβαθμιστεί αισθητικά η περιοχή. Τα οφέλη του νέου κόμβου είναι πολύ σημαντικά για την ασφάλεια των διερχομένων και για το λόγο αυτό ζητείται η συνεργασία όλων των πολιτών και η κατανόηση των παρακείμενων επαγγελματιών.
Έκκληση απευθύνει ο Δήμος Ελασσόνας στους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν προσεκτικά τις ρυθμιστικές πινακίδες λόγω και του συγκοινωνιακού φόρτου που θα προκληθεί στο κέντρο της Ελασσόνας.