Ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, επισκέφθηκε τοπικές κοινότητες του Δήμου, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, και αντάλλαξε ευχές για τις Άγιες μέρες του Πάσχα με τους κατοίκους. Ταυτόχρονα διαπίστωσε την ευπρεπέστατη εικόνα των χωριών που επιτεύχθηκε βάση των δυνατοτήτων της Δημοτικής Αρχής.

Ο καλλωπισμός των τοπικών κοινοτήτων είναι η καθημερινή μας μέριμνα τόνισε ο Δήμαρχος. Παράλληλα εξέφρασε ευχαριστίες, για το έργο που επιτέλεσαν, στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας, στους τοπικούς Αντιδημάρχους, στους Δημοτικούς Συμβούλους, στους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων,  ιδιαίτερα στους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου οι οποίοι/ες υπερέβαλλαν εαυτούς όπως επίσης  και την αντιπολίτευση του Δήμου η οποία ασκώντας το θεσμικό της ρόλο με διάθεση συναίνεσης, συμβάλλει και αυτή στην επιτυχή λειτουργία του Δήμου. 

Ευχήθηκε επίσης στους συνδημότες του αλλά και όλον τον κόσμο «Καλό Πάσχα» και να περάσουν τις Άγιες Μέρες  με αγάπη και υγεία και αισιοδοξία! Η Ανάσταση του Κυρίου να δείξει το δρόμο της Ειρήνης και της Θείας φώτισης.