«Η Κρανιά και γενικότερα η περιοχή της Ελασσόνας αποτελεί από τα πιο δραστήρια, οικονομικά κέντρα για το νομό Λάρισας, στον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Με τη νέα Κυβέρνηση της ΝΔ θα δοθεί περαιτέρω στήριξη στους παραγωγούς αλλά και σε περισσότερους νέους να δραστηριοποιηθούν στον αγροκτηνοτροφικό τομέα. Τα χωριά μας και όλες οι περιοχές του νομού Λάρισας αξίζουν της προσοχής μας. Μαζί θα διεκδικήσουμε και θα πάμε το νομό μας μπροστά.»

Τα παραπάνω ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος, κατά τη διάρκεια της τελευταίας, προεκλογικής του περιοδείας στην Κρανιά Ελασσόνας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός αρχικά, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του χωριού, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες πωλητές και τους καταναλωτές, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για την καταναλωτική κίνηση.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε περίπατο στους δρόμους και στην πλατεία της Κρανιάς, ενώ, τέλος, παρακάθισε στο κεντρικό καφέ της πλατείας με φίλους και υποστηρικτές, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, αναπτύσσοντας τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ για την στήριξη της υπαίθρου και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών.

Επιπλέον, υπογράμμισε την αναγκαιότητα υψηλής συμμετοχής των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να σχηματισθεί ισχυρή Κυβέρνηση, που θα εγγυάται την σταθερότητα.

«Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της Κυριακής. Οι πολίτες το Μάϊο με την ψήφο τους επέλεξαν σταθερότητα, πολιτική και οικονομική ασφάλεια και όχι πολιτικά πειράματα. Αυτή την επιλογή τους πρέπει να την επιβεβαιώσουν την Κυριακή, ώστε να είναι δυνατός ο σχηματισμός ισχυρής, λειτουργικής και αυτοδύναμης Κυβέρνησης.

Μόνο η παράταξή μας μπορεί να εγγυηθεί την ουσιαστική πρόοδο, την ανάπτυξη του νομού και της χώρας μας και την κοινωνική ευημερία. Η ψήφος αποτελεί ψήφο ευθύνης για την Ελλάδα του παρόντος και του μέλλοντος. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά για το καλό του τόπου μας» υπογράμμισε κλείνοντας την τελευταία προεκλογική του ομιλία ο Χρήστος Καπετάνος.