«Η καταστροφική κακοκαιρία “Daniel” πέρασε, τα νερά στις πληγείσες περιοχές υποχώρησαν αλλά ο πόνος των ανθρώπων για τις καταστροφές που υπέστησαν στις περιουσίες τους και  στις αγροτικές καλλιέργειες παραμένει. Οι αγρότες του κάμπου μας κοιτάζουν καθημερινά τα κατεστραμένα ολοσχερώς χωράφια τους και αναρωτιούνται  πότε θα είναι σε θέση να καλλιεργήσουν ξανά τη γη τους και να παράξουν τους καρπούς της. 

Η μεγαλύτερη αγωνία των ανθρώπων αυτών είναι να μην ξεχαστούν, να μη γίνουν μια είδηση που περάσει όταν τα φώτα της δημοσιότητας σβήσουν.

Είμαστε όλοι εδώ για να τους βοηθήσουμε να ξαναχτίσουμε τον τόπο μας.».

Στις περιοχές της Γιάννουλης και της Φαλάνης βρέθηκε για τρίτη φορά ο Βουλευτής ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος για να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αγροτική γη λίγες ημέρες αφού τα νερά έχουν υποχωρήσει εντελώς και να συνομιλήσει με τους αγρότες της περιχής για να ακούσει και να μεταφέρει στην κεντρική εξουσία τα αιτήματα των ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα από όλους τις καλλιέργειες τους.

«Είναι καθήκον μου να βρίσκομαι ξανά εδώ και δεν θα σταματήσω να επισκέφτομαι συνέχεια τους ανθρώπους αυτούς που επλήγησαν για να ακούσω και να μεταφέρω την αγωνία τους στους αρμόδιους υπουργούς και στον Πρωθυπουργό» είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Καπετάνος, ενώ τόνισε, «Δεν θα αφήσουμε τους ανθρώπους που μόχθησαν μια ζωή, να χάσουν τις περιουσίες τους χωρίς να πάρουν πίσω ότι ειλικρινώς τους αντιστοιχεί, από την Ελληνική Πολιτεία. Θα είμαι δίπλα σε κάθε αγρότη και κάθε κτηνοτρόφο σε αυτόν τον αγώνα αρωγός και συμπαραστάτης. Μαζί θα φτάσουμε στο τέλος αυτής της οδυνηρής περιπέτειας που βιώνει ο αγροτικός κόσμος της Θεσσαλίας μας».