«Είμαστε ένα βήμα πριν από τις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών. Είναι καθοριστικές για την πορεία του νομού μας και της χώρας μας για την επόμενη, τουλάχιστον, δεκαετία. Για αυτό το λόγο, απαιτείται μια ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ, προκειμένου να προχωρήσουν  όλες οι μεγάλες αλλαγές που θα διαμορφώσουν οριστικά τη νέα εποχή για τη χώρα μας.»

Τα παραπάνω ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος, κατά τη διάρκεια της μεγάλης περιοδείας υπό το μικτό κλιμάκιο στελεχών και υποψηφίων βουλευτών νομού Λάρισας της ΝΔ στην Αγιά και τη Λάρισα, με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Ε.Λ.Κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο πλαίσιο της δράσης της ΝΔ «Διάλογος με τους πολίτες».

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, όπου ο κ. Μεϊμαράκης, με τους υποψήφιους βουλευτές συνάντησαν το Μητροπολίτη Λαρίσης και ΤυρνάΒου κ.κ. Ιερώνυμο. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν την πόλη της Αγιάς, πραγματοποιώντας επίσκεψη στη λαϊκή αγορά. Εκεί ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ είχε επαφές με παραγωγούς και καταναλωτές , με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για την καταναλωτική κίνηση. Ακολούθως, το μικτό κλιμάκιο παραβρέθηκε στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ όπου ο κ. Μειμαράκης συνάντησε παλαιά και νέα στελέχη της παράταξης , ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η ΔΕΕΠ Λάρισας.

«Οι κάλπες είναι άδειες, όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως και καμία ψήφος δεν περισσεύει. Ένα υψηλό ποσοστό στις επερχόμενες εκλογές θα δώσει τη δυνατότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχηματίσει μία Κυβέρνηση λειτουργική, ισχυρή, υψηλών αποδόσεων, την οποία θα χαρακτηρίζει, όπως και την Κυβέρνηση της προηγούμενης τετραετίας, η συνέπεια μεταξύ λόγων και πράξεων, μόνον προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας. Είναι επιτακτική ανάγκη για τον τόπο μας και για τη χώρα μας να δοθεί συνέχεια στην προκοπή, στη νοικοκυροσύνη και να μην επιστρέψουμε στην οικονομική και πολιτική ανασφάλεια. Με ειλικρίνεια όλοι μαζί αλλάζουμε το Νομό Λάρισας και προχωράμε μπροστά για την πατρίδα μας, Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά.», ανέφερε, κλείνοντας ο Χρήστος Καπετάνος.