Στην 22η «Ημέρα Καριέρας» που διοργάνωσε με επιτυχία η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), στη Λάρισα, παρευρέθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 50 επιχειρήσεις οι οποίες αναζητούν κατάλληλους υποψήφιους για περισσότερες από 1.500 θέσεις εργασίας. Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να γνωρίσουν από κοντά τις εταιρίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση και να πάρουν μια εικόνα της αγοράς εργασίας στον τόπο μας.

Ο Χρήστος Καπετάνος συναντήθηκε με τον δραστήριο Διοικητή της ΔΥΠΑ, Σπύρο Πρωτοψάλτη και τον νέο υποδιοικητή, Βασίλη Γεωργιάδη στους οποίους έθεσε το ζήτημα για ένα πρόγραμμα για την Θεσσαλία και συγκεκριμένα για τους εργαζόμενους στον πρωτογενή τομέα των παρακάρλιων περιοχών.

Κατά την έξοδο του από την εκδήλωση ο Λαρισαίος Βουλευτής έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Παρευρέθηκα σήμερα στην 22η “Ημέρα Καριέρας” που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ΔΥΠΑ και με χαρά διαπίστωσα ότι την εκδήλωση αγκάλιασαν τόσο οι επιχειρήσεις που συμμτείχαν όσο και ο μεγάλος αρθμός των επισκεπτών. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε την ανεργία από το 20% στο 10%.

Συνάντησα τον πολύ δραστήριο Διοικητή, Σπύρο Πρωτοψάλτη και τον νέο Υποδιοικητή, Βασίλη Γεωργιάδη, με τους οποίους συζήτησα τη σπουδαιότητα δημιουργίας ενός προγράμματος που θα αφορά στη Θεσσαλία και ειδικά στους εργαζόμενους του πρωτογενούς τομέα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ιδιαίτερα μετά και τις πρόσφατες πλημμύρες.

 θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για να συζητήσουμε αναλυτικά, προτάσεις με τις οποίες θα βοηθήσουμε τους εργαζόμενους της Θεσσαλίας να ανακουφιστούν».