Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο απερχόμενος Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, αναφέρει τα εξής:  

"Τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκουν τη χώρα μας σε μια δύσκολη συγκυρία. Τα σύννεφα του πολέμου στην Λωρίδα της Γάζας, οι συνεχιζόμενες εχθροπραξίες στην Ουκρανία και οι σοβαρές επιπτώσεις σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, συνθέτουν ένα σκηνικό αβεβαιότητας που ταλαιπωρεί και δυσκολεύει τους πολίτες όλης της χώρας. Στη Θεσσαλία και στο Δήμο μας ήρθαν να προστεθούν τα προβλήματα της πρόσφατης πλημμύρας με πληγές που μένουν ακόμα ανοιχτές σε πολλά επίπεδα.

Σ’ ένα τέτοιο σκηνικό, δεν υπάρχει άλλη απάντηση από την ενότητα και την αλληλεγγύη. Είναι αυτές οι στιγμές που οι παραδόσεις μας επιβάλλουν να αναδείξουμε το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς απλώνοντας το χέρι στο διπλανό μας. Με ευγένεια και αλληλεγγύη.

Για μένα προσωπικά αυτά τα Χριστούγεννα, έχουν ένα επιπλέον συναισθηματικό βάρος. Μετά από εννιά χρόνια στη διοίκηση του Δήμου Λαρισαίων, ο κύκλος αυτός κλείνει. Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω, όλους τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες για αυτή την περίοδο της μεγάλης δημιουργικότητας, της προσφοράς και του έργου. Χωρίς τη δική τους συμπαράσταση και συνεργασία, τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν. Άλλωστε, οι πολίτες της Λάρισας ήταν πάντα η δύναμη μου, τόσο η δική μου, όσο και των ανθρώπων που δουλέψαμε μαζί αυτά τα χρόνια.

Μ’ αυτές τις σκέψεις, θέλω να ευχηθώ τα φετινά Χριστούγεννα να είναι πραγματικά ξεχωριστά για όλους. Και η καινούρια χρονιά να γίνει το πεδίο της επίτευξης κάθε προσωπικού και συλλογικού στόχου. Με υγεία και ειρήνη, με αγάπη και ενότητα.

Χρόνια Πολλά!"