Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, και μίλησε για την πιθανότητα να φιλοξενηθεί ο τελικός Κυπέλλου στην πόλη της Λάρισας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Παρακολουθούμε όσα γίνονται με το γήπεδο και τον τελικό επειδή ανήκει σε ιδιώτη. Αποκλείεται να αφήσουμε την πόλη να γίνει πεδίο μάχης, αν απoφασίσει η ΕΠΟ και ο ιδιώτης να γίνει ο τελικός εκεί, θα πρέπει να μην έρθουν οργανωμένοι οπαδοί στην πόλη, αλλά να γίνει με συγκεκριμένες ονομαστικές διαπιστεύσεις, για να μην υπάρξει περιθώριο να έχουμε προβλήματα. Ο αστυνομικός διευθυντής της Λάρισας και η Περιφέρεια ξέρουν την άποψη του Δήμου».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να έρθουν οπαδοί των δύο ομάδων: «Για να έρθουν οπαδοί των δύο ομάδων, θα πρέπει να το αποφασίσει η Αστυνομία. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο και έρθουν οπαδοί των δύο ομάδων, τότε θα απομονώσω το γήπεδο με τα 350 μηχανήματα που έχω στον Δήμο. Υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που μας απασχολεί, εμείς δεν θέλουμε να ζήσουμε περιστατικά όπως με τον Μπλιώνα».

Για το γεγονός πως δεν βρίσκεται γήπεδο στον τελικό: «Μιλάμε για ένα περιφερόμενο τελικό που ήταν να γίνει στην Κύπρο και η αστυνομία δήλωσε πως δεν μπορεί να τηρήσει μέτρο. Η επάνοδος ενός τελικού-γιορτή πρέπει να γίνει βήμα-βήμα. Δεν έχω πρόθεση να ζητήσω να είμαι σε κάποια σύσκεψη αφού το γήπεδο είναι ιδιωτικό».

metrosport.gr