Με παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές γέμισαν, σήμερα, τα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, καθώς πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών και μαθητριών του 32ου Νηπιαγωγείου Λάρισας, προκειμένου να ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Αικατερίνη Καραγιώργου και στο διοικητικό προσωπικό.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευαν η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κ. Βασιλική Μούσιου, οι εκπαιδευτικοί κ. Αντωνία Τσένλικα και κ. Ιωάννα Χελιδωνά, καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ . Στέλλα Τάχα και τα μέλη του Συλλόγου κ. Ήρα Βήχου και κ. Μαρία Λιάμτσιου.

Η κ. Καραγιώργου, εκφράζοντας και το προσωπικό της Διεύθυνσης, ευχαρίστησε θερμά τα νήπια, για την ευχάριστη νότα και τη χαρά που έδωσαν με την επίσκεψή τους, δημιουργώντας μια όμορφη Χριστουγεννιάτική ατμόσφαιρα, ενώ απευθυνόμενη προς τις συνοδούς, επαίνεσε το 32ο Νηπιαγωγείο Λάρισας για το έργο που επιτελεί και για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Σχολείου και του Συλλόγου Γονέων, προς όφελος του παιδαγωγικού έργου.

Στη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο προσωπικό δόθηκαν ημερολόγια, σελιδοδείκτες και εικαστικές δημιουργίες των μαθητών/τριών με χριστουγεννιάτικό περιεχόμενο, ενώ στα παιδιά μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα.