Μια δραστήρια κοπέλα αναμιγνύεται στα κοινά του Δ. Τεμπών η οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα προβλήματα, η Αφροδίτη Κολλάτου είναι μια από τις δυναμικές γυναίκες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Τοπική κοινότητα Πυργετού, ιδιωτική υπάλληλος, ενεργό μέλος του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού και πρώην μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Σε δήλωση της η κα Κολλάτου:

«Ευχαριστώ θερμά τον κ.Κολλάτο για την τιμή να με εντάξει σε αυτές τις εκλογές στο ψηφοδέλτιο του ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλο . Έχοντας δει και συνδράμει στη μεγάλη προσπάθεια για την αναβάθμιση της Κοινότητας μας, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην εκλογική διαδικασία, έχοντας μοναδικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Πυργετού ».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τεμπών και Επικεφαλής της παράταξης κ. Κώστας Κολλάτος ανέφερε:

«Μία ικανή, δραστήρια και δυναμική γυναίκα η Αφροδίτη, ανακοινώνει την υποψηφιότητα της ως Υποψήφια τοπική σύμβουλος με την παράταξη μας «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης » για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Αφροδίτη συμμετέχει συνεχώς στα κοινά και καθημερινά αφιερώνει πολύτιμο χρόνο ώστε να φέρνει εις πέρας κάθε τι που αναλαμβάνει από τις θέσεις ευθύνης που έχει αλλά σημαντική είναι η συμβολή της και στο κομμάτι του εθελοντισμού όπως και η συμμετοχή σε συλλόγους , βοηθάει καταλυτικά στις πολλές εκδηλώσεις που διοργανώνονται κατά την διάρκεια της χρονιάς και όχι μόνο σ’ αυτές αλλά και όπου χρειαστεί.

Αφροδίτη σε καλωσορίζουμε στην παράταξη μας, καλό αγώνα και καλή επιτυχία».