Ολοκληρώθηκαν οι παρατάσεις του θεατρικού έργου «Να πεθερός, να μάλαμα» που παρουσίασε το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσούλη στην αυλή του νηπιαγωγείου Νίκαιας.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος ανέφερε τα εξής: «Αρχικά θέλω να συγχαρώ όσες και όσους μόχθησαν για να επιτύχουν το αποτέλεσμα που όλοι απολαύσαμε. Οι συντελεστές της παράστασης δούλεψαν σκληρά και πέτυχαν ένα σημαντικό καλλιτεχνικό επίτευγμα το οποίο είμαι πεπεισμένος ότι θα απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό. Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου μας συνεχίζει την πορεία των προηγούμενων ετών παρουσιάζοντας και πάλι τρία θεατρικά έργα. Και είναι γνωστό ότι στο Δήμο Κιλελέρ θέτουμε τον πολιτισμό στην πρωτοκαθεδρία…

Οι παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου θα συνεχιστούν με τη σύγχρονη, επίκαιρη και συνάμα κλασική κωμωδία «Αναμείνατε στο Ακουστικό σας» στη 1, 2 και 3 Ιουλίου.
Τις παραστάσεις του έργου παρακολούθησαν, εκτός των άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Σ. Νταφόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς Αχ. Χατζούλης και Χ. Χατζηκωνσταντίνου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων Ρ. Καραλαριώτου, (η οποία στο παρελθόν, ως μαθήτρια του Λυκείου, είχε πρωταγωνιστήσει στο συγκεκριμένο θεατρικό έργο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του τότε συμμαθητή της Άκυ Μητσούλη) και το μέλος του ΤΣ της ΤΚ Νίκαιας Γ. Ψαρούλης.