«Σήμερα ψηφίζουμε για ισχυρή κυβέρνηση, που οδηγεί με σταθερά βήματα τη χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας. Ψηφίζουμε ώστε η επόμενη τετραετία να είναι η τετραετία της πραγματικά μεγάλης σύγκλισης με την Ευρώπη, για τη χώρα μας, αλλά και για τις τοπικές κοινωνίες. Θέλουμε συνέπεια λόγων και πράξεων, έργων.

Βάζουμε τον πήχη των δικών μας προσδοκιών ακόμη πιο ψηλά, με πρόγραμμα και σχέδιο για το μέλλον», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος, προσερχόμενος στις κάλπες, στη Γιάννουλη, όπου και ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαμάκου:

«Σήμερα, ψηφίζουμε για ισχυρή κυβέρνηση, που θα οδηγεί με σταθερά βήματα τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Ψηφίζουμε ώστε η επόμενη τετραετία να είναι η τετραετία της πραγματικά μεγάλης σύγκλισης με την Ευρώπη, για τη χώρα μας, αλλά και για τις τοπικές κοινωνίες.

Η χώρα μας χρειάζεται κυβέρνηση που να ξέρει πώς να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε απρόοπτο -όπως δείχνουν και οι διεθνείς εξελίξεις.

Οι πολίτες στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν θέλουμε άλλες ανυπόστατες υποσχέσεις, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Θέλουμε συνέπεια λόγων και πράξεων, έργων.

Βάζουμε τον πήχη των δικών μας προσδοκιών ακόμη πιο ψηλά, με πρόγραμμα και σχέδιο για το μέλλον. Ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές μας τοποθετήσεις και τα πολιτικά μας πιστεύω.

Κι όλα αυτά για τον τόπο μας, την οικογένειά μας, τους νέους μας, τα παιδιά μας.

Αυτό είναι το πραγματικό διακύβευμα και για τη σημερινή εκλογική διαδικασία και για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης, που ακολουθούν το φθινόπωρο».