Προμήθειες και τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι σε οικογένειες και ευάλωτους συμπολίτες μας προσέφεραν ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος και δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης, σε μια συμβολική κίνηση στήριξης και προσφοράς για τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν διαδοχικά τις κοινότητες Φαλάνης, Γιάννουλης, Ραχούλας και Κοιλάδας και αντάλλαξαν ευχές με τους ιερείς των τοπικών ενοριών, καθώς και με κατοίκους.

«Τις άγιες αυτές ημέρες είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στους συμπολίτες μας που, όντας πιο ευάλωτοι, έχουν ανάγκη μεγαλύτερης στήριξης από την κοινωνία μας. Εύχομαι το Άγιο Φως να ζεσταίνει τις καρδιές όλων μας και να στεκόμαστε με αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας. Καλή Ανάσταση», τονίζει ο κ.Μαμάκος.

Στον Άγιο Σπυρίδωνα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην κοινότητα της Κοιλάδας, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, το πιο εμβληματικό κτίριο του οικισμού και μία από τις παλαιότερες εκκλησίες της περιοχής (18ος αιώνας).

Ο ναός «χτυπήθηκε» από τον σεισμό του 2021, με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστός για τους πιστούς, όλο αυτό το αυτό το διάστημα -«πονάει το χωριό», σημείωσαν οι κάτοικοι. Ο κ.Μαμάκος δεσμεύτηκε να προχωρήσει στην κινητοποίηση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, για την αποκατάσταση του ιερού ναού.