«Τιμούμε σήμερα την Αγία Θεοτόκο, την Παναγία μας, τη Ζωοδόχο Πηγή της ψυχής μας, με πανηγυρικές δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς της Λάρισας. Η τέλεση της δοξολογίας στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στη ΔΕΥΑΛ έχει και ιδιαίτερο συμβολισμό, μιας και το νερό είναι “πηγή ζωής” για όλη την πλάση.

Η μακρόχρονη -και εξαιρετικά διδακτική- ιστορία της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Λάρισας αποτελεί παρακαταθήκη για τις γενιές που ακολουθούν», σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος.

Ο κ. Μαμάκος παρακολούθησε ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής τη δοξολογία και αρτοκλασία στο προαύλιο του φερώνυμου ναϋδρίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΛ -δίπλα σε ένα από τα «σύμβολα» της Λάρισας, τον υδατόπυργο- που πραγματοποιήθηκαν παρουσία των εργαζομένων της επιχείρησης και πλήθους κόσμου.

«Η ΔΕΥΑΛ συμπληρώνει σχεδόν έναν αιώνα ζωής, από τη δημιουργία της ΕΥΑΛ μέχρι και σήμερα. Στη διάρκεια της ιστορίας της πραγματοποιήθηκαν κρίσιμες επενδύσεις και έργα για την ύδρευση-αποχέτευση της Λάρισας, μεγάλο τμήμα των οποίων προγραμματίστηκε και υλοποιήθηκε και με την έλευση της νέας χιλιετίας. Με όραμα, σχέδιο και σοβαρό προγραμματισμό, η ΔΕΥΑΛ μπορεί να περάσει στη νέα εποχή, αξιοποιώντας τις ψηφιακές τεχνολογίες και το ικανότατο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, με περισσότερα έργα που δημιουργούν νέες προοπτικές ανάπτυξης, με επίκεντρο τον Πηνειό, στη Λάρισα που μας αξίζει», υπογραμμίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων.