Τη συνοικία της Νέας Σμύρνης επιλέγει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, για την ανακοίνωση ακόμη περισσότερων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και συμβούλων κοινοτήτων του συνδυασμού «Η Λάρισα που μας αξίζει!». Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Στρ.Καραϊσκάκη (πάρκο Αγίου Δημητρίου).

«Είναι πραγματικά συγκινητική η διάθεση για προσφορά, η συστράτευση τόσων ανθρώπων, νέων και πολύπειρων, στον κοινό μας αγώνα για μια καλύτερη Λάρισα. Σε τούτη τη διαδρομή προοπτικής και ελπίδας, στις γειτονιές και στις συνοικίες, στις συζητήσεις μας με τους κατοίκους, η απαίτηση για αλλαγή στον Δήμο και στην πόλη ξεπερνά τα όρια του συνδυασμού μας. Είναι πρόδηλη αυτή η απαίτηση στα “θέλω” της συντριπτικής πλειονότητας των συμπολιτών μας», σημειώνει ο κ.Μαμάκος, με αφορμή την ανακοίνωση των υποψηφίων.

Για ακόμη μία φορά, έχει επιλεγεί μια συνοικία -αυτής της Νέας Σμύρνης, καθώς ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων έχει δεσμευτεί για την αναβάθμιση και την ισόρροπη ανάπτυξη της Λάρισας. Στην εκδήλωση της Τετάρτης αναμένεται να ανακοινωθούν άλλα περίπου 50 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και συμβούλων κοινοτήτων. Να σημειωθεί ότι έχουν προηγηθεί αντίστοιχες εκδηλώσεις στη συνοικία Παπασταύρου και στη συνοικία Λιβαδακίου.