Το νέο ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου στο Καστρί Λουτρό του δήμου Τεμπών δέχθηκε στο γραφείο της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική πορεία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση με ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα που απασχολούν τους κατοίκους στο Καστρί Λουτρό, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Κοσμά Γιαννακόπουλο, τον έφορο Νικόλαο Νάτσιο και το μέλος Γιάννη Καρυπίδη να της παραδίδουν το σχετικό υπόμνημα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με χαρά δέχθηκα στο γραφείο μου τους φίλους από το Καστρί Λουτρό, όλοι τους πολίτες με ιδιαίτερη συνεισφορά στα τοπικά δρώμενα, ανήσυχοι και ακούραστοι, όσον αφορά την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας. Τους ευχήθηκα και τους διαβεβαίωσα πως θα σταθώ στο πλευρό τους, συμβάλλοντας κι εγώ με τις δυνάμεις μου με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία έχει ψηλά στην ατζέντα της τέτοιου είδους θέματα, αλλά και με τα αρμόδια Υπουργεία, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για τη δημιουργία ενός πλαισίου ανάπτυξης και προοπτικής, ενός τόπου με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος».