Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας που συνδιοργάνωσαν η ΔΕΕΠ Νέα Δημοκρατία Λάρισας & η ΟΝΝΕΔ Λάρισας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Νίκος Δένδιας Υπουργός Εθνικής Άμυνας ως επίσημος ομιλητής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος ΕΛΚ Μαρία Συρεγγέλα Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και Βουλευτής, Στέλιος Κονταδάκης Δ/ντης Πρόεδρου κ Γραμματέας Οργανωτικού, Βασίλης Κοντοζαμάνης υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Κώστας Τζανακούλης Ειδικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός π. Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Νίκος Κατσαρός πρώην Προέδρος Βουλής, οι Δήμαρχοι Θανάσης Μαμάκος, Θανάσης Νασιακόπουλος καθώς και Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμων του Νομού.

Οι πολιτευτές του νομού, πρόεδροι ΔΗΜΤΟ, Πρόεδροι ΔΑΚΕ, πρώην πρόεδροι ΝΟΔΕ, ΟΝΝΕΔ, ΔΑΚΕ, Πρόεδροι Επαγγελματικών & Επιστημονικών Φορέων.

Απηύθυναν χαιρετισμό οι Βουλευτές του νομού: Κέλλας Χρήστος, Καπετάνος Χρήστος, Χαρακόπουλος Μάξιμος και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Μαιμουλιώτης.

Ο Προέδρος της ΔΕΕΠ κατά τον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων επεσήμανε:

- Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του 2024 που σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 50 χρόνων διαδρομής της ΝΔ στον τόπο μας.

- Το 2023 ήταν μια χρονιά που μας πλήγωσε ως νομό κι ως Θεσσαλία διότι βιώσαμε το δυστύχημα των Τεμπών και τα πλημμυρικά φαινόμενα που αλλάζουν καθοριστικά πολλά στον τόπο μας για πάντα.
- το 2023 δυο πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ η Σταματία Κοντονάσιου & ο Αντώνης Μαγγλάρης έφυγαν για την κοινωνία των αγγέλων , πριν λίγες μέρες αποχαιρετήσαμε στην Αθήνα και το φίλο Βασίλη Θώδα που υπηρέτησε την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ στα πρώτα του βήματα στη Λάρισα για να συνεχίσει στην Αθήνα από διάφορες κομματικές θέσεις κι ως δήμαρχος Ζωγράφου. Δεν τους ξεχνάμε !

- Το 2023 ήταν όμως και μια δύσκολη εκλογική χρονιά. Δώσαμε αγώνες σε 4 εκλογικές αναμετρήσεις ως κομματικές οργανώσεις, είμασταν παντού παρόντες και χάρι στη συμβολή όλων σας αλλά και της γραμματείας οργανωτικού ,πέτυχαμε νίκες παντού.

- Η ΔΕΕΠ Λάρισας πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Είχαμε από τα χαμηλότερα ποσοστά αποχής της χώρας... 52ος νομός και ο μέσος όρος στα αποτελέσματα των εθνικών και των αυτοδιοίκητων εκλογών είναι ίσος με το μέσο όρο όλης της χώρας. Οι ΔΑΚΕ της Λάρισας όπου συμμετείχαν πρώτευσαν με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

- η χρονιά 2024 θα αφιερωθεί στον άδολο ΝΔ κράτη αγωνιστή κ στη ΝΔ που για 50 χρόνια κρατά τη χώρα στη σωστή πλευρά της ιστορίας! Αυτό που είμαστε σήμερα... δεν θα υπήρχε, αν γενιές από ΟΝΝΕΔιτες , ΔΑΠιτες, ΔΑΚιτες αλλά και ανώνυμοι ΝΔκρατες δεν πάλευαν γι’ αυτό.

- Υγεία κ δύναμη για να συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες για μια καλύτερη Ελλάδα, κάτω από τις ιδέες της ΝΔ κ την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Καλή χρονιά! υγεία κ προκοπή στα σπιτικά σας!

Πάμε να κερδίσουμε τις ευρωεκλογές!

Πάμε να τιμήσουμε όλους τους άδολους ΝεοΔημοκράτες όλων των γενεών!