Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο έζησε η Θεσσαλία, καθώς από Παρασκευή 16 έως και Κυριακή 18 Ιουνίου σε πέντε Padel Clubs σε Λάρισα και Βόλο διεξήχθησαν οι τελικοί του Thessaly Padel Tournament 2023, του μεγαλύτερου τουρνουά Padel που έχει οργανωθεί έως σήμερα στη Θεσσαλία.

Μετά από 4 μήνες αγώνων, με συμμετοχές που ξεπέρασαν τους 250 αθλητές που συμμετείχαν σε περισσότερες από 600 αναμετρήσεις, το πλούσιο αγωνιστικά Thessaly Padel Tour έριξε την αυλαία του αυτό το Σαββατοκύριακο μέσα από μια φαντασμαγορική τελετή που έλαβε χώρα στο Head Padel Park.

Το event τίμησαν με την παρουσία τους o Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μαμάκος και πλήθος κόσμου από τον πολιτικό και αθλητικό χώρο της Λάρισας. Παράλληλα, πλήθος θεατών και επισκεπτών απόλαυσαν συγκλονιστικές αναμετρήσεις μεταξύ των καλύτερων ομάδων που έφτασαν στους τελικούς, ενώ μετά τους αγώνες ακολούθησαν απονομές και ένα μουσικό event γεμάτο κέφι και χορό μέχρι τις πρωινές ώρες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών που έστεψαν και τους πρωταθλητές ήταν:

Men Advanced: Παρασχάκης -Πανούλας VS Μόσχος -Μπαλάφας 6-4, 6-2

Men Intermediates: Μπεντεβής- Ηλιόπουλος VS Ζαχείλας -Πανουής 6-0, 6-2

Men Beginners: Κίτσιος -Νταλαμπάσχας VS Μπέγας -Πατσιαβούρας 6-1, 6-3

Women: Κυριακάκη- Τσολη VS Σεφέρη -Χατζηκαμαγιάννη 6-3, 6-4

Όλο το Thessaly Padel Tournament αποτέλεσε μια επιτυχημένη συνδιοργάνωση των 360 Padel Club, Head Padel Park, Tennis & Padel Hall και Tennislife Padel Club από τη Λάρισα καθώς επίσης και του Egalite Padel Club από τον Βόλο. Σκοπός του όλου εγχειρήματος ήταν αφενός να προβάλουν στο ευρύ κοινό της Θεσσαλίας το ταχύτατα ανερχόμενο και αρκετά διασκεδαστικό άθλημα του Padel (Υαλοσφαίριση) και αφετέρου να συντονίσουν ένα αθλητικό event που θα φιλοξενούσε απαιτητικούς αγώνες υψηλού επιπέδου και δυνατών αναμετρήσεων μεταξύ των καλύτερων αθλητών στη Θεσσαλία.

Το Thessaly Padel Tour προσέφερε το συνολικό ποσό των 6000€ σε έπαθλα σε όλες τις κατηγορίες, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί εως τώρα σε χρηματικό έπαθλο σε τουρνουά Padel στην Ελλάδα.

Το Thessaly Padel Tournament υποστήριξαν χορηγικά οι Babolat Greece, Βίκος, Europa Security, ePadel, ETEM, Πολυχώρος Κηποθέατρο, Παπαδόπουλος Α.Ε., Varoutsikos Group, Bomel, Isalos, Κοντογιάννης, Γουργιώτης Άρτος & Γεύσεις, Κάγιας, Optico, Πράσσειν Άλογα, Rokos και Rowmat συνεισφέροντας σημαντικά στην κάλυψη παροχής υψηλών υπηρεσιών προς αθλητές και επισκέπτες.

Το τουρνουά έκλεισε με την υπόσχεση από τους διοργανωτές ότι το Thessaly Padel Tournament 2024 θα είναι ακόμα πιο απαιτητικό και συγκλονιστικό, καθώς μπήκαν πλέον οι βάσεις για τη διοργάνωση υψηλού επιπέδου αγώνων Padel στη Θεσσαλία.