Στις ακαδημίες της ΔΗΚΕΛ του Δήμου Λαρισαίων και στους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα εργαζομένων παραδόθηκε το δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στο οποίο ήδη πραγματοποιούνται αγώνες και αθλητικά προγράμματα.

Μετά την περίοδο της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων αλλά και την ολοκλήρωση εργασιών του Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαρισαίων για τη στατική ενίσχυση του, το γυμναστήριο αποδόθηκε για χρήση για αθλητικές δραστηριότητες.

Το κόστος των εργασιών για την στατική αναβάθμιση και ασφάλεια του κτιρίου ανήλθε στο ποσό των 300.000 ευρώ περίπου.

Ωστόσο, πέρα από την στατική ασφάλεια του γυμναστηρίου ο Δήμος Λαρισαίων προχωράει και στην ενεργειακή αναβάθμιση. Το έργο έχει ήδη δημοπρατηθεί με τον προϋπολογισμό του έργου που ανέρχεται στις 700.000 ευρώ με ΦΠΑ

Η παρέμβαση θα αναβαθμίσει συνολικά το γυμναστήριο αφού προβλέπεται αντικατάσταση του συνόλου των ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και ειδικότερα Εγκατάσταση Θέρμανσης - Ψύξης – Αερισμού, (τοπικές κλιματιστικές μονάδες, αυτόνομες Μονάδες Μηχανικού Αερισμού, νέοι λέβητες και καινούργιο δίκτυο διανομής, ηλιοθερμικό σύστημα, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων καθώς και εγκατάσταση Συστήματος Διαχείρισης Ενέργειας.