Η ΑΕΛ νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου με 3-1 και ανέβηκε στους 49 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 11 πόντους.

Οι δύο ομάδες ήταν δυναμικές και ανταγωνιστικές από την αρχή του αγώνα. Οι βυσσινί είχαν τις λύσεις και προηγήθηκαν με 1-0 στο 17' λεπτό με το γκολ από την κεφαλιά του Πεντρόζο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 επί των γηπεδούχων στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η θεσσαλική ομάδα έκανε το 2-0 με το γκολ από το σουτ του Φατάι στο 48' λεπτό. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με το τέρμα από το σουτ του Σαχόλλι στο 59' λεπτό. Οι βυσσινί ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με το γκολ του Νίνο στο 83' λεπτό. Η ΑΕΛ κράτησε την διαφορά της στα τελευταία λεπτά και νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου με 3-1.

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ίννος (62′ Αποστολάκης), Αλμπάνης (62′ Σκάλα), Αμαραντίδης, Σαχόλλι, Ντιαλόσι, Μπούμπας (46′ Ακένα), Αγκουάντο (84′ Νοβίκοφ), Λαμπίρης, Κάρδαρης.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης (85′ Παρασκευάς), Μαϊδανός, Θ. Παπαγεωργίου, Γιανναράκης, Πλέγας (56′ Θωμαΐδης), Αντράντα, Στίνα (68′ Κ. Παπαγεωργίου), Φατάι, Πεντρόζο (56′ Κόσιτς), Μαυριάς (56′ Νίνο).

H AEΛ ξεκινάει στα πλέι οφ στο -3 από τον Λεβαδειακό. 

Η βαθμολογία των playoffs του Α' ομίλου

Λεβαδειακός 28

ΑΕΛ 25

Νίκη Βόλου 16

ΑΕΚ Β' 16

Μακεδονικός 16

*την άνοδο παίρνει ο πρώτος

Mε πληροφορίες από liganews.gr